Bamse

Bamse er en norsk-/svensk skovhest, som måler 158 cm. Han er sød og rar og kan gå med alle. Han bruges i elevafdelingen såvel som til handicapridning. Kan gå til og med lb dressur.

Chanel

Chanel er en lille hest, som måler ca. 152 cm. Hun er god til både spring og dressur. hun er sød og omgængelig og er glad for masser af omsorg og kærlighed.

Felix

Felix er en lille hest. han er god til både dressur og spring. Han elsker masser af kys, kærlighed og gulerødder :-)

 

Fjolle

Fjolle er en sød og rar nordbagge på 145 cm. Han er en herre, der har sin egen mening om tingene og han bruges  i såvel elevafdelingen som til handicapridning. Han kan gå lb dressur og så kan han springe lidt.

Frederik

Frederik er en rar pony. Han er helt brun og har en stor hals. Han er rigtig god til dressur og spring og er rigtig sød overfor nye ryttere, også selvom man ikke har redet før.

Frederik kan godt være lidt sur i boksen eller på marken, men han er helt vild med æbler og gulerødder, så tag lidt med til ham. Han er sød at ride.

Josefine

Josefine er også en skøn ”fjordbolle”. Hun er stille og rolig og rigtig god til begyndere. Josefine bliver også brugt til handicap, da hun har et rigtig godt sind. Hun elsker at blive nusset om og elsker, når der kommer mad.

Klaus

Klaus er en kat. 1. pony. Han er meget sød og omgængelig. Han er god for både nybegyndere og øvede ryttere. 

Lucas

Lucas er en hvid pony (kat. 2).
Han er en frisk pony, som elsker at blive hygget om. Lucas er både god til nybegyndere og øvede ryttere. Lucas er rigtig god i dressuren, og han kan en masse øvelser. Han er også rigtig god til at være nybegynderpony.

Lucas springer med glæde. Han er ikke så vild med fyld men springer alligevel det meste og hjælper sin rytter meget. 

Marlin

Marlin er en dejlig fjordhest. Hun er altid frisk på en ridetur og er både god til begyndere og øvede. For begyndere er hun rigtig sød, og for de øvede kan hun godt give kamp til stregen. Marlin elsker mad og har ofte en vaks frisure.

Plettig

Plettig er sød og rar, men dog en bestemt dame. Hun er ikke altid den oplagte begynderpony, da hun som sagt har sine meninger om tingene. Men så snart man har fået lidt erfaring med heste, er hun en dejlig pony (kat. 1). Plettig kan lære dig en masse og giver dig også udfordringer. Plettig takker aldrig nej til noget spiseligt, specielt ikke gulerødder og rugbrød! 

Smut

Smut er en islænderblanding, som bruges både i elevafdelingen samt handicapafdelingen. Han måler 148 cm og kan rides af alle. Smut er frisk og fremadgående og kan gå dressur til og med la1.

Snowie

Snowie Er 140 cm. Han bruges både i elevafdelingen såvel som til handicapridning. Han kan gå med alle, både nybegyndere samt øvede. Han går ti og medl la dressur og så er han god til at springe.

Sydbanks Harlequin

Sydbanks Harlequin er en sortbroget blandingshest på 160 centimeter.

Han bliver brugt til både dressur, spring, handikapridning og en tur i skoven. Han elsker gulerødder, savler ofte på din jakke og deler gerne kys ud. Han bryder sig ikke om fyld under spring og kigger ofte mistroisk på mystiske træstubbe i skoven – man ved jo aldrig, om der gemmer sig hestespisende trolde og deslige :-)

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk